Odkrywaj i testuj produkty kosmetyczne wygodnie w domu przed podjęciem decyzji
JAK TO DZIAŁA?
1. Wybierz i zamów produkt z próbką Wypróbuj i Kup.
2. Po otrzymaniu zamówienia najpierw użyj i przetestuj próbkę, aby sprawdzić, czy jest to to, czego szukasz i potrzebujesz.
3. Jeśli zdecydowałeś, zachowaj oryginalny produkt. Jeśli nie zostałeś przekonany, nie martw się! Masz 14 dni na bezpłatny zwrot oryginalnego produktu (o ile nie został on otwarty lub przerobiony).
Oczekiwana dostawa:Czwartek 02.05.2024 *Przybliżone dla zamówień, których miejscem docelowym jest stolica województwa. W pozostałych przypadkach nastąpi opóźnienie wynoszące 1 dzień.
LOUIS ROEDERER BRUT VINTAGE ROSÉ by Louis Roederer . rocznik 2010 szampana Pinot Noir.
W Brut Vintage Rosé cechy charakterystyczne rocznika są postrzegane w połączeniu ze specyfiką różowego szampana wytwarzanego przez krwawienie. Jego kolor, lekko łososiowy, świadczy o jego wytwarzaniu przez macerację skóry. Jest to nieużywana metoda, w której winogrona Pinot Noir pozostawia się do macerowania przez wiele godzin w prasie, aby wydobyć ich charakterystyczny, owocowy kolor z lekko niebieskawymi refleksami; Wymaga to bardzo skoncentrowanych i aromatycznych winogron z najstarszych winnic w Cumières.
Delikatne i dynamiczne musowanie. Ten szampan łączy wiciokrzew i lilię z porzeczką, poziomką i mandarynką. Później ustępuje miejsca ciepłym, uspokajającym, przytulnym i klasycznym wędzonym nutom. W ustach pojawia się jako ostry, dojrzały i świeży atak. Jego wykończenie jest ładne i eleganckie.
Brut Vintage Rosé dojrzewa na własnym osadzie od 4 do 5 lat, by później odpoczywać 6 miesięcy po wypiciu. W ten sposób można doskonalić swoją dojrzałość.
Brut Vintage Rosé doskonale komponuje się z przegrzebkami, łososiem, jagnięciną, wołowiną, bażantem i serami takimi jak Chaource i Brillat-Savarin. Idealnie nadaje się również do deserów na bazie czerwonych owoców.
• Opracowanie: 62% Pinot Noir - 38% Chardonnay - 15% Wina winifikowane w dębowych beczkach bez fermentacji malolaktycznej.
• Temperatura serwowania: 6-8ºC.
• Rodzaj gleby: kalcyt mineralny.
• Potencjał starzenia: 20 lat.
• Powierzchnia winnicy: 230.
• Rodzaj zamknięcia: korek.
• Ukończenie szkoły: 12.
Przetłumaczone przez Google
Wskazane jest otwarcie butelki na godzinę przed degustacją, utrzymanie chłodnej temperatury w celu wykorzystania jej potencjału.
Minimalny wiek do spożycia i zakupu napojów alkoholowych to 18 lat. Zaleca się picie w sposób odpowiedzialny i umiarkowany, ponieważ nadmierne spożycie może być szkodliwe dla zdrowia i społeczeństwa.
Dodając go do koszyka, akceptują Państwo, że produkt ten jest przeznaczony do użytku profesjonalnego, a jego wygląd różni się od zwykłego produktu w sprzedaży