Laktoza, oleje roślinne (wysokooleinowy słonecznikowy, kokosowy, rzepakowy, słonecznikowy i Mortierella alpina bogate w ARA), skrobia ziemniaczana, częściowo i enzymatycznie hydrolizowane białka serwatki*, galaktooligosacharydy (zawierają mleko), sole mineralne (cytrynian potasu, glicerofosforan wapnia, chlorek magnezu, fosforan wapnia, chlorek wapnia, chlorek sodu, siarczan żelaza, siarczan cynku, siarczan miedzi, siarczan manganu, jodek potasu i selenian sodu), fruktooligosacharydy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (C, E, B3, B5, A, B1, B2, B6, kwas foliowy, K, D, biotyna i B12), olej rybi (DHA), cholina, L-arginina, L-histydyna, L-tyrozyna, tauryna, inozytol, L-karnityna, nukleotydy (cytydyna, urydyna, adenozyna i guanozyna) oraz fermenty mlekowe [hodowle Lactobacillus reuteri (DSM17938**)]. * Enzym użyty w procesie nie jest pochodzenia halal ani koszernego. ** Na licencji BioGaia AB.
L. reuteri